Velkommen til Produktionssiden
Denne underside til Scenen.dk henvender sig til producenter og arrangører af professionelt teater.
Det vil sige at teaterproducenter, teaterarrangører, teaterforeninger, kulturhuse, folkeskoler, biblioteker m. fl., der køber hele forestillinger, kan orientere sig her om det aktuelle udbud af turnerende og stationært teater i danmark. Produktionssiden viser produktioner fra sidste, indeværende og næste sæson.

Den selvejende institution Scenit står bag Produktionssiden. Scenit indsamler viden om professionel scenekunst i Danmark, som videresendes til Danmarks Statistik. Ved hjælp af teaterproducenternes indtastning i Tereba, kan vi få et nuanceret billede af det danske teaterliv.

På Produktionssiden kan du søge på titel eller producent, hvis du skal finde informationer om en specifik forestilling. Klik på avanceret søgning, hvis du skal finde inspiration til f.eks. at planlægge den kommende sæson. Se mere om avanceret søgning

På Produktionssiden kan du også finde praktiske oplysninger om hver enkelt forestilling f.eks. om krav til scenestørrelse og mørklægning og om forestillingens godkendelser til refusionsordning og formidlingsordning.

Læs vores "Støtteordninger - kort fortalt", hvor vi kort informere om Slots- og Kulturstyrelsens forskellige støtteordninger; Refusionsordningen, Formidlingsordning, Garantiordningen, Turnénetværket. Find siden her

Sådan søger du


Her finder du en guide til at søge på Produktionssiden. Find "Sådan søger du" her